Σχετικα

Ανεβαίνοντας την σύντομη διαδρομή από την πόλη της Κω προς το Λοφάκι, στροφή στροφή μπροστά στα μάτια σου το τοπίο φεύγει από τα πλαίσια και απογειώνεται. Φτάνοντας, περνάς τον προσεγμένο καταπράσινο κήπο και φτάνεις στη βεράντα του εστιατορίου. Πιάτο μπροστά σου η Κως και τα παράλια της Τουρκίας. Αριστερά σου το Τιγκάκι, το Μαρμάρι και η Κάλυμνος με την Ψέριμο.

Βολεύευσαι σε ένα από τα τραπέζια μας, όλα έχουν την ίδια εκπληκτική θέα και παίρνεις ένα ποτήρι κρασί. Με το πρώτο “στην υγειά μας” ο ήλιος αρχίζει και πέφτει, χρωματίζοντας τον ουρανό με μωβ και πορτοκαλί χρώμα. Αλλάζεις ελαφρώς θέση για να τον δεις να δύει ανάμεσα στα νησιά. Σύντομα, ένα ένα τα φώτα στην Κω και το Μπόντρουμ ανάβουν. Δοκιμάζεις τις πρώτες γεύσεις ενώ στον ορίζοντα έρχεται το πλοίο της γραμμής.

Καλωσήρθες στο Λοφάκι. Το μέρος που δημιουργήσαμε για να αποτελέσει μια δική σου, μοναδική καλοκαιρινή ανάμνηση.

Μια οικογενειακή επιχείρηση βγαλμένη από τα όνειρα και τον ρομαντισμό του Βασίλη και της Φρόσως. Με στόχο να μοιραστούν το πανέμορφο τοπίο του νησιού και να το συνδυάσουν με αγνές και ποιοτικές τοπικές γεύσεις καθώς και προσεγμένη εξυπηρέτηση.