Εκδηλώσεις

Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση ή τραπέζι στο νησί της Κω, το Lofaki Bar Restaurant είναι ένας μοναδικός χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα για την κάθε σας ανάγκη.

Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να αναλάβουμε τραπέζια γάμου ή βάφτισης, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε συγκεκριμένη επιλογή μενού με βάση κρέας ή ψάρι ή ακόμα και μπουφέ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για κάθε δυνατή επιλογή καθώς και για δυνατότητες ζωντανής μουσικής, διακόσμησης του χώρου κτλ. Μια μικρή συμβουλή: ένα τραπέζι γάμου όταν η ώρα περάσει, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πάρτυ με ποτά και κοκτέιλ στην πάνω βεράντα του εστιατορίου!

Επίσης, χάρη στην υπέροχη θέα, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα και τον όμορφο κήπο μας που προσφέρει μια αίσθηση ιδιωτικότητας, το Lofaki είναι η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο, μια επέτειο, και γιατί όχι, για μια πρόταση γάμου. Αν θέλετε να κρατήσετε τραπέζι για μια τέτοια ιδιαίτερη περίσταση, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων ώστε να βεβαιωθούμε πως τα πάντα θα είναι όπως τα έχετε φανταστεί!

Image Gallery